By: admin On: december 01, 2020 In: Etalage Comments: 0

Profiel:

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige (n.p.) en bestuurskundige. Vijftien jaar actief als zelfstandig ondernemer in de publieke sector.  Opdrachtgevers noemen haar betrouwbaar, loyaal en ‘no-nonsense’. Mens- en resultaatgericht.

Heeft haar sporen verdiend als ontwikkelaar van management development / leiderschapstrajecten en als executive coach. De laatste jaren wordt zij als interim-directeur-bestuurder / -manager ingezet als er problemen zijn in de aansturing van de organisatie of wanneer er conflicten zijn (geweest) die om nieuw leiderschap vragen. Zij maakt zich situaties snel eigen en haar kracht ligt in het aangaan van de verbinding met mensen. Van daaruit werkt ze aan herstel van vertrouwen, opbouw van relaties en aan het behalen van resultaten. Haar stijl is doelgericht, duidelijk, open en direct en met compassie. Humor is belangrijk. What you see is what you get.

Haar werkzame leven speelt zich grotendeels af in de gezondheidszorg, de laatste jaren is daar de kinderopvang bijgekomen. Hierin begeleidde zij meerdere fusietrajecten. Daarnaast vervult zij een aantal toezichtfuncties.

Scherpzinnig. Elegant. Representatief.

Denk- en werkniveau: Academisch

Voorbeelden van opdrachten:

  • Directeur – bestuurder kinderopvang, landelijke organisatie palliatieve zorg
  • Management Development traject voor directeuren publieke gezondheid
  • Coach directieteam GGD
  • Management Development traject VVT organisatie

Nevenactiviteiten:

  • Voorzitter RvT Trema Kinderopvang en Welzijn
  • Voorzitter RvT Gezondheidscentrum

Persoonlijk

Getrouwd en woonachtig in Rotterdam. Samen met haar man heeft zij een cadeaudochter die sinds een paar jaar in Londen woont. Houdt van (lange) wandelingen met herdershond Jules. In de natuur vindt zij rust en ontspanning. Ze leest graag. Haar hobby is koken.