'We zijn actief in de sectoren zorg (cure & care),welzijn, bibliotheken, kunst & cultuur!'

Interim-management

Voorbeelden van interim-management zijn het in gang zetten van nieuwe ontwikkelingen, fasemanagement, bezweren van een crisis,  vitaliseren van een afdeling, overbrugging bij een vacature, realiseren van een nieuw organisatieontwerp, gerichte aandacht geven aan teams, reorganisatie doorvoeren, voorbereiden of implementeren van een fusie, ondersteunen raad van toezicht, kwartier maken voor nieuwe organisatieonderdelen en coachen ‘on the job’.

Organisatie advies

Voorbeelden van organisatie advies zijn het functioneren als sparringpartner van raden van toezicht, bestuur en directie, doorlichten van een organisatie, ontwerpen van een organisatie, implementeren van een nieuw organisatieontwerp, schrijven van belangrijke documenten,  veranderingen in de organisatie ontwerpen, regisseren, begeleiden voorbereiden, realiseren of implementeren van een fusie, kwartier maken voor nieuwe organisatieonderdelen, trainen en coachen.

Executive search

Bij ‘executive search’ gaat het er niet om óf u iemand vindt, maar of u de juiste vindt! Door onze jarenlange ervaring als recruiter op topkader niveau zijn wij uitstekend in staat om u te adviseren. Onze eigenzinnige en zorgvuldig aanpak werkt.

Profiel opstellen: eigentijds en wervend. Wervingsacties ondernemen: snel en digitaal. Selecteren: zorgvuldig, transparant en samen met u.

Wij vinden het een eer de organisatie waarvoor we werken naar kandidaten te representeren. We zetten alles op alles om succes te hebben. U bepaalt wat u afneemt, wat u zelf doet en wat wij doen.

Coaching & training

Leren moet leuk zijn! We gebruiken eigenzinnige locaties en werken graag in een omgeving waar kunst en cultuur voorhanden zijn. Soms wordt er gewandeld, gefietst of geschaatst. We kijken bij iedere vraag wie voor de specifieke vraag de beste coach/trainer is. Soms doen we het zelf!

Individuele en teamcoaching
We leveren coaches voor al uw soorten vragen, van kortdurend en intensief tot langlopend en diepgravend. Doelgroep: van Raad van Toezicht tot jongste bediende.

Training
Trainingen op maat voor alle geledingen in organisaties

Duo-sparring
Een nieuw type begeleiding, die wij duo-sparring noemen: Twee complementaire coaches voeren gezamenlijk gesprekken met bestuurders of toezichthouders. Dat is net zo heftig als het lijkt en blijkt geweldig te werken.