Kunt u deze nieuwsbrief niet lezen, klik dan hier

 
 
     
Worden wie je bent.

In het denken van de existentialist Gabriël Marcel (1889-1973) speelt 'worden wie je bent' een grote rol: 'Het antwoord op de vraag: wie ben ik? laat geen abstractie toe, omdat het hier juist gaat om datgene dat van mij onvervreemdbaar is. De vraag: wie ben ik? wordt nooit afdoende beantwoord, maar toch blijft mijn vragen niet zonder antwoord en is zelfs het vragen reeds een antwoord, omdat ik zelf wezenlijk de vraag naar mijzelf ben.'

De podiumgast die wij u deze keer presenteren is Esther van de Eijk, altvioliste. Zij heeft haar antwoord op de vraag wie zij is gevonden: 'muziek maken is onvermijdelijk. Ik kan niet anders.'

Verder laten wij u kennis maken met Stijn van Bergen. Ook hij vond zijn antwoord. Hij is een interimmer in hart en nieren. Facilitair management is zijn vak.

Tot slot laten we u een lijstje opdrachten zien.

'Muziek maken is onvermijdelijk. Ik kan niet anders.'

Op het podium op onze website geven we mensen die ons inspireren,de kans zich te presenteren. Vanaf medio september 2013 laten wij u kennis maken met Esther van der Eijk, altvioliste. Zij beoefent haar vak met een indrukwekkende passie. Ze leeft er voor, sterker, het is haar leven: onontkoombaar en genadeloos. Ze is verliefd op haar altviool, die ze al jaren in bruikleen heeft van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Het instrument is ronds 1700 gebouwd door Pieter Rombouts te Amsterdam. Esther is artistic team member van Holland Baroque Society en speelt daarnaast in de Nederlandse Bachvereniging, Anima Eterna Brugge, het Orkest van de 18e eeuw en waar ze maar spelen kan, soms zelfs 's avonds met een glas wijn samen met haar buren, die ook allemaal als musicus werkzaam zijn.

Lees meer >


Een werkplek is niet je persoonlijke eigendom.

Stijn van Bergen (1976) is één van 'onze' interim-managers. Na de middelbare school haalde hij op het Transport College Rotterdam het diploma Schipper Europese Binnenwateren. Maar zijn carriëre maakte een haakse bocht vanaf het moment dat hij Facilitaire Dienstverlening ging studeren en in die branche aan de slag ging. Al heel snel wist hij dat hij onafhankelijk wilde zijn. Hij breidde zijn kennis en ervaring uit in diverse dienstverbanden, en in 2009 was het zover en startte hij zijn eigen bedrijf: Van Bergen Beheer. Hij werkt inmiddels voor opdrachtgevers van naam, o.a. : Eurocontrol, Madurodam, Internationaal Strafhof, Unesco, Ministerie van OCW, Friesland Campina, ING, Raad voor de Kinderbescherming, ROC Da Vinci, Woonmall Arena, WTC Almere, enz.

Lees meer >

Voorbeelden van opdrachten van Van de Graaf en Verwoerd

Organisatie

Vraag

Doel

Culturele instelling

Zakelijk directeur ad- interim

Doorvoeren reorganisatie Verzelfstandiging van o.a. museum

Gehandicaptenzorg

Coach

Ondersteunen teams bij zelfsturing Ondersteunen managers bij ontwikkeling positiebewustzijn en taakvolwassenheid

Museum

Interim-manager

Kwartier maken nieuwe museale functie Zakelijke leiding Reorganisatie

Organisatieadviesbureau

Twee sparringpartners voor de bestuurder

Ondersteuning bij bepaling strategische koers en afslanking organisatie

Universiteit

Organisatieadviseur / trainer

Teamontwikkeling en vergroting managementvaardigheden

Hogeschool

Organisatieadviseur

Optreden als gastdocent

 
   

Wij zouden het vervelend vinden als u tegen uw zin onze nieuwsbrief krijgt toegestuurd. Klik hier als u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen. U kunt zich dan uit het verzendbestand laten verwijderen.

De Van de Graaf & Verwoerd nieuwsbrief wordt verzorgd door Xpon

Van de Graaf en Verwoerd interim | Reigersdreef 12 | 2959 CJ Streefkerk | Tel. 0184 689 424 | vandegraafenverwoerd.nl

 

%CONTROLREAD%