Kunt u deze nieuwsbrief niet lezen, klik dan hier

 
 
     
Houdt van dansen

'Het denken mag zich nooit onderwerpen, noch aan een dogma, noch aan een partij, noch aan een hartstocht, noch aan een belang, noch aan een vooroordeel, noch aan om het even wat, maar uitsluitend aan de feiten zelf, want zich onderwerpen betekent het einde van alle denken. De logica is het werktuig voor het wiskundige bewijs en de intuïtie is het voertuig voor de ontdekking.' Bovengenoemde uitspraken zijn van Henri Poincaré, 1854-1912, een van de grootste wiskundigen in zijn tijd. We kwamen hem op het spoor in de resultaten van een in Google ingevoerde zoekterm 'houdt van dansen.' Wat blijkt namelijk uit zijn biografie: Poincaré hield ook van dansen. Het thema 'houdt van dansen' was voor ons actueel i.v.m. de podiumgast op onze website de komende maanden, Ita de Hes, docente dans en choreografe.

Verder in deze nieuwsbrief een interview met een van 'onze' interim-managers, Anne-Marie Nuis- van der Hidde. Een optimistisch en realistisch mens. Haar profiel is vanaf 1 maart 2013 te zien in de etalage op onze website.

Voorts nieuws over de uitbreiding van ons bestand interim-managers op het gebied van facilitaire zaken en vastgoed en tot slot een lijstje 'voorbeelden van opdrachten.'

Nieuw op het podium op onze website: Ita de Hes, docente dans en choreografe

Op het podium op onze website geven we mensen die ons inspireren, vaak uit een ander vak dan het onze, de kans zich te presenteren. Vanaf eind februari 2013 presenteren we u Ita de Hes, 1967, docente dans. Een inspirerend mens door haar realisme, de gedrevenheid waarmee zij in haar vak staat en het plezier dat ze uitstraalt als ze over dansen praat. Ita de Hes werkt momenteel als docente dans en hoofd kunsten bij centrum voor de kunsten BplusC in Leiden. In de jaren dat ze nog actief danste heeft ze in stukken gedanst van onbekende namen maar ook van bekende choreografen zoals Ton Lutgerink en Ben Bergmans.

Lees meer >


'Een interim-manager laat geen eigen product na. Het product dat is ontstaan, is het product van de organisatie'

Anne-Marie Nuis-van der Hidde, 59 jaar, is één van de aan Van de Graaf en Verwoerd interim verbonden adviseurs / interim-managers. Haar roots liggen in de wereld van horeca, schoonmaak en en catering. Van daar uit stapte zij over naar een organisatieadviesbureau en kwam zij in aanraking met de wereld van de zorg. Na een aantal jaren was een logische vervolgstap een managementfunctie in de zorg. Zij wilde ervaren wat het betekent om gegeven adviezen in de praktijk te brengen en de effecten daarvan op lange termijn mee te maken. Aanvankelijk werkte Anne-Marie als facilitair manager. Later werkte zij jaren als (regio)directeur in de zorg. Verder in haar carrière ging zij weer terug naar haar oude liefde: het interim- en adviesvak. Anne-Marie is een ervaren general manager / adviseur en wordt vaak gevraagd voor veranderopdrachten en het aansturen van complexe projecten. Een positieve en energieke vrouw die met een uitstekend gevoel voor innovatie graag haar kennis en ervaring deelt. Vanaf 1 maart 2013 is het profiel van Anne-Marie te zien in de etalage op onze website. In dit interview kunt u al vast kennis met haar maken.

Lees meer >

Talenten facility- en vastgoedmanagement

De vraag naar expertise op het gebied van facility- en vastgoedmanagement nam de afgelopen tijd toe. We zijn er in geslaagd ons bestand van interim-managers / organisatieadviseurs uit te breiden met vijf toptalenten op dit gebied. Zoals u van ons gewend bent gaat het om mensen met een langdurige ervaring in het vak, die op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen binnen het facility- en vastgoedmanagement en in staat zijn in al uw opdrachten uitstekend te presteren. Ook voor deze talenten is de uitlevertermijn over het algemeen kort. Binnen 3 kalenderdagen kan iemand in functie zijn. Onze tarieven zijn nog steeds concurrerend.

bel of mail gerust voor informatie.


Voorbeelden van opdrachten van Van de Graaf en Verwoerd

Organisatie

Vraag

Doel

VVT

Interim-manager

Management behandeldienst met een veranderopdracht.

Centrum voor de kunsten

Interim-manager

Leiding facilitair bedrijf, opdracht de afdeling te hervormen naar de eisen van deze tijd.

VVT

Interim-manager

Begeleiding / schaduw-management startend hoofd P&O

Jeugdzorg

Organisatieadviseur

Vlot trekken vastgelopen fusietraject.

Maatschappelijke Dienstverlening

Werving en selectie

Invulling vacature Marketing-manager

 
   

Wij zouden het vervelend vinden als u tegen uw zin onze nieuwsbrief krijgt toegestuurd. Klik hier als u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen. U kunt zich dan uit het verzendbestand laten verwijderen.

De Van de Graaf & Verwoerd nieuwsbrief wordt verzorgd door Step by Step Design

Van de Graaf en Verwoerd interim | Reigersdreef 12 | 2959 CJ Streefkerk | Tel. 0184 689 424 | vandegraafenverwoerd.nl

 

%CONTROLREAD%