Kunt u deze nieuwsbrief niet lezen, klik dan hier

 
 
     
'Wherever the public stands for me, that is holy ground'

Het volgende citaat is van Marina Abramović Belgrado, 1946, performancekunstenaar:

Martha Graham once said, 'wherever a dancer stands is holy ground'. I would like to extend that thought for myself. Wherever the public stands, for me, that is holy ground. My performance does not exist if the public is not there. The presence of the public is very important to me, and the reaction of the public is important to me as well.

Met dit citaat als vertrekpunt presenteren wij u twee jonge vrouwen:

Onze nieuwe podiumgast Renske Verbeek, directeur van De Kroepoekfabriek in Vlaardingen, die haar poppodium en haar publiek in even geëngageerde bewoordingen beschrijft als Marina Abramović ,

en

Irma van Brummelen, een aanstormend talent uit ons bestand van interim-managers, die op een eigen wijze in het vak staat te midden van de 'performers' en het 'publiek' van de organisaties waar ze werkt.

Verder in deze Nieuwsbrief aandacht voor onze in coproductie met Restaurant De Limonadefabriek te Streefkerk ontwikkelde culinaire managementtrainingen.

Tot slot een lijstje voorbeelden van opdrachten.

 
Nieuw op het podium op onze website: Renske Verbeek, theaterdirecteur

Op het podium op onze website geven we mensen die ons inspireren, vaak uit een ander vak dan het onze, de kans zich te presenteren. Vanaf eind september 2012 maakt u kennis met Renske Verbeek, 1979, theaterdirecteur. Zij maakt indruk op ons door haar ondernemerschap, haar visie op podiumkunst, haar sympathieke gedrevenheid en haar vermogen mensen daarin mee te nemen.

Zij volgde de hbo-opleiding Vrijetijdskunde. Deed daarna Kunst- en Cultuurmanagement aan de Erasmus Universiteit en werkte als theatermaker. Sinds drie jaar is zij directeur van De Kroepoekfabriek , een bruisend jongerencultuurpodium in Vlaardingen.

Lees meer >


Ik geloof heilig in de capaciteit van mensen.

Irma van Brummelen, 1974, verpleeg- en bedrijfskundige, is één van de jonge veelbelovende adviseurs / interim-managers die Van de Graaf en Verwoerd interim aan zich heeft weten te binden. Zij is een manager met visie en helicopterview en beschikt over het vermogen strategisch beleid te bedenken, vorm te geven en te vertalen naar tactisch en operationeel niveau. Een talent met ambities.

Sinds 2008 werkt zij als vrijgevestigd interim-manager / organisatieadviseur / docent binnen de zorg (V&V, wonen en zorg, thuiszorg). Ze heeft haar bedrijf 'Hart werk' genoemd. Een veelzeggende naam.

Irma werkt vaak in opdrachten waar het nodig is (onderdelen van) organisaties opnieuw op de kaart te zetten en te vitaliseren. Ze omschrijft zichzelf als energiek, vriendelijk, onafhankelijk, dapper en actief. In dit artikel neemt ze de lezer mee in haar wereld.

Lees meer >


Culinaire Managementtraining

We schreven het al in onze Nieuwsbrief van juni 2012: Samen met toprestaurant De Limonadefabriek in Streefkerk heeft Van de Graaf en Verwoerd interim een nieuw product ontwikkeld: een combinatie van managementtraining en kookworkshop. We combineren het beste uit twee werelden in het drukvat van een topkeuken.

Een dergelijke trainingsomgeving biedt de meerwaarde, dat tijds- en kwaliteitsdruk eenvoudig zijn te variëren. Hierdoor kan de deelnemers een op maat gemaakt stress- c.q comfortniveau worden aangeboden. Zonder twijfel een uitdagende leer- en experimenteeromgeving. Maar ook een geweldige ervaring… just for fun!


Elly met souschef Arjan Kuipers

Voor wie:

Groepen van maximaal 10 personen uit organisaties, zoals besturen, directies, managementteams.

Training:

In ieder geval wordt er onder de bezielende leiding van souschef Arjan Kuipers door de deelnemers zelf op topniveau gekookt. Op maat worden met u de accenten in de training bepaald. Die zouden kunnen liggen op:

  • Individuele leiderskwaliteit
  • Samenwerken
  • Hiërarchie in organisaties
  • Tijdsdruk
  • Creativiteit
  • Coping met stress
  • Multitasking
  • Plezier

Voor informatie: Van de Graaf en Verwoerd interim, 0184-689424.

Voorbeelden van opdrachten van Van de Graaf en Verwoerd

Organisatie

Vraag

Doel

Gehandicaptenzorg

Interim-manager

Overbruggen directievoering, implementeren organisatieverandering

VVT

Trainer / adviseur

Begeleiden retraite van Raad van Toezicht en Bestuur

Maatschappelijke Dienstverlening

Organisatieadviseur

Begeleiding juridische fusie, oriëntatie op koers nieuwe organisatie

VVT

Werving en selectie

Invulling vacature Raad van Toezicht

 
   

Wij zouden het vervelend vinden als u tegen uw zin onze nieuwsbrief krijgt toegestuurd. Klik hier als u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen. U kunt zich dan uit het verzendbestand laten verwijderen.

De Van de Graaf & Verwoerd nieuwsbrief wordt verzorgd door Step by Step Design

Van de Graaf en Verwoerd interim | Reigersdreef 12 | 2959 CJ Streefkerk | Tel. 0184 689 424 | vandegraafenverwoerd.nl

 

%CONTROLREAD%