Kunt u deze nieuwsbrief niet lezen, klik dan hier

 
 
     
Streef naar een bovenmenselijk ideaal en faal glorieus. Kan niet mislukken!

'Authenticiteit is wat er overblijft als al je oprechte pogingen om jezelf te standaardiseren zijn mislukt. Een leuk mens word je als je glorieus gefaald hebt in je pogingen om op anderen te lijken. Je wordt wie je bent, door iemand anders te willen zijn en daar niet in te slagen.'

Deze titel en tekst lazen wij in de filosofiespecial in Vrij Nederland van 2 april 2011. Auteurs: René Gude en Sander Pleij.

Authenticiteit is een sleutelbegrip binnen Van de Graaf en Verwoerd interim. We beoordelen er ons zelf op en meten er ook onze interim managers en adviseurs aan af. Dat alles om onze opdrachtgevers het best te bedienen.

Maak in deze Nieuwsbrief kennis met drie nieuwe mensen in onze etalage. Geen van drieën te standaardiseren. Authentiek dus!

Ook authentiek: Westfriese Bibliotheken.

 
Nieuwe etalagegasten

In de rubriek Etalage op onze website representeren de etalagegasten ons bestand van interim managers en organisatieadviseurs. Potentiële opdrachtgevers kunnen letterlijk zien wie en wat we te bieden hebben. Wij verwelkomen van tijd tot tijd nieuwe kandidaten. Met ingang van september 2011 stellen wij u voor:

Pia Verhagen  Frank Beffers Wim Hutten
Pia Verhagen  Frank Beffers Wim Hutten 
 

Voorbeelden van opdrachten van Van de Graaf en Verwoerd

  • De Participatieraad van een middelgrote gemeente houdt een werkconferentie om haar functioneren te evalueren beleid te ontwikkelen. Van de Graaf en Verwoerd interim wordt gevraagd de dagvoorzitter / procesbegeleider voor de dragen.
  • Een bibliotheek vraagt Van de Graaf en Verwoerd interim de werving en selectie van een bibliotheekmanager te doen.
  • Een thuiszorgorganisatie vraagt Van de Graaf en Verwoerd een adviseur te leveren, die het management kan helpen jaarplannen te schrijven die marktgericht zijn en voldoen aan de eisen van financiers.
 

 
Uit ons bestand van interim managers en organisatie adviseurs

De voorbije periode zagen we drie mensen uit ons bestand vertrekken in verband met het aanvaarden van een vaste werkkring:

Aad de Jonge. Hij is sinds april 2011 directeur van het Johanniter centrum voor wonen, zorg en behandeling Amaris Theodotion te Laren.

Albert Klein. Hij werd benoemd als concerncontroller / manager bedrijfsvoering bij de organisatie waar hij lang interimwerk deed, Het Raamwerk te Noordwijkerhout.

Joos Vaessens. Hij werd ingaande juni 2011 benoemd als directeur van Zorgcampus te Rotterdam.

Wij wensen Aad, Albert en Joos succes in hun nieuwe baan!

 
   

Wij zouden het vervelend vinden als u tegen uw zin onze nieuwsbrief krijgt toegestuurd. Klik hier als u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen. U kunt zich dan uit het verzendbestand laten verwijderen.

De Van de Graaf & Verwoerd nieuwsbrief wordt verzorgd door Step by Step Design

Van de Graaf en Verwoerd interim | Reigersdreef 12 | 2959 CJ Streefkerk | Tel. 0184 689 424 | vandegraafenverwoerd.nl

 

%CONTROLREAD%