Kunt u deze nieuwsbrief niet lezen, klik dan hier

 
 
     
AIN'T NO MOUNTAIN HIGH ENOUGH

There ain't no mountain high enough
Ain't no valley low enough
Ain't no river wide enough
To keep me from getting to you

Deze woorden uit een songtekst van Marvin Gaye kwamen uit de herinnering boven tijdens een gesprek met onze nieuwe podiumgast Hans van der Meulen. Voor hem is er werkelijk geen berg te hoog, geen vallei te diep en geen rivier te breed.

In overdrachtelijke zin geldt het ook een beetje voor Van de Graaf en Verwoerd interim. Er zijn niet veel dingen die ons te ver gaan als we van een opdrachtgever de vraag krijgen om een (interim) manager of organisatieadviseur te leveren. Alles om de mooiste match tot stand te brengen.

Verder in deze Nieuwsbrief een portret van Maurits von Heijden, een aan ons bureau verbonden marketingexpert, twee vacatures waar we kandidaten voor zoeken en een lijstje voorbeelden van opdrachten.

 
Nieuw op het podium op onze website: Hans van der Meulen, expeditieklimmer

Op het podium op onze website geven we mensen die ons inspireren, vaak uit een ander vak dan het onze, de kans zich te presenteren. Vanaf eind oktober 2011 presenteren wij u Hans van der Meulen, 1953, expeditieklimmer.

Hij inspireert ons door zijn prestaties en de wijze waarop hij daar over praat: no-nonsense, gewetensvol en in het besef van zijn eigen nietigheid ten opzichte van de natuur.

Belangrijkste expedities:

 • 1988: 1e Nederlander op de Gasherbrum 2, 8035 meter
 • 1992: Mount Everest via de South Col, gekomen tot ca. 8400 meter
 • 1995: 1e Nederlander op de K2, 8611 meter
 • 1997: 1e Nederlandse Noordpoolexpeditie
 • 1998: Shishapangma Central Summit, 8008 gevolgd door Cho Oyu, 8201 meter (1e Nederlander die twee 8000'ers haalt tijdens een expeditie)
 • 2000: Mount Everest vanuit Tibet, gekomen tot ca. 8400 meter
 • 2002: 1e Nederlander op de Mount Everest zonder extra zuurstof,vanuit Tibet, 8850 meter

Na het grote expeditieklimmen treedt hij op als gids bij avonturenreizen en geeft hij lezingen in binnen- en buitenland. Hij geeft o.a. presentaties over leiderschap in extreme omstandigheden. Als jochie kwam hij er al achter: als iets hoger is dan ik zelf, wil ik er op klimmen.

Lees meer >

 
Zorg en marketing, een fantastische combinatie

Maurits von Heijden, 48 jaar, is één van de aan Van de Graaf en Verwoerd interim verbonden adviseurs / interim managers. Maurits is expert op het gebied van marketing en communicatie. Hij heeft een jarenlange ervaring als (interim) manager en organisatieadviseur. Zijn werkveld was tot voor een jaar voornamelijk het bedrijfsleven. Hij was o.a. actief in opdrachten bij de ANWB, KRO, NS Reizigers en de Rabobank, maar hij werkte ook bij universiteiten en in het HBO, bij de gemeente Amsterdam en in de kunst- en cultuurbranche. Sinds een jaar ook via Van de Graaf en Verwoerd interim in de wereld van de wonen, zorg en welzijn. Maurits studeerde geneeskunde met als keuzevakken Internationaal Bedrijfsmanagement en Bedrijfseconomie. Als hobby deed hij daarnaast NIMA-A, -B en C Marketing.

Lees meer >

 
Vacatures
 
Voorbeelden van opdrachten van Van de Graaf en Verwoerd
 • Een grote organisatie voor verzorging en verpleging vraagt Van de Graaf en Verwoerd een locatiemanager te leveren.
 • Een instelling in de gehandicaptenzorg vraagt ons een interim (verander)manager te leveren om de financiële afdeling opnieuw in te richten en de transitie van de oude naar de nieuwe organisatie te leiden.
 • Opnieuw vraagt een bibliotheek Van de Graaf en Verwoerd interim de werving en selectie van een bibliotheekmanager te doen.
 • Een organisatie voor wonen en zorg organiseert een werkconferentie voor bestuurder en Ondernemingsraad om de samenwerking in de komende jaren vorm en inhoud te geven. Wij leveren een adviseur die de programmering en begeleiding van de werkconferentie voor zijn rekening neemt.
 • Een instelling voor Kraamzorg, vraagt ons een interim manager te zoeken die leiding kan geven aan teamleiders, ter overbrugging naar de aanstelling van een vaste manager.
 
   

Wij zouden het vervelend vinden als u tegen uw zin onze nieuwsbrief krijgt toegestuurd. Klik hier als u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen. U kunt zich dan uit het verzendbestand laten verwijderen.

De Van de Graaf & Verwoerd nieuwsbrief wordt verzorgd door Step by Step Design

Van de Graaf en Verwoerd interim | Reigersdreef 12 | 2959 CJ Streefkerk | Tel. 0184 689 424 | vandegraafenverwoerd.nl

 

%CONTROLREAD%