Kunt u deze nieuwsbrief niet lezen, klik dan hier

 
 
     
It was a very good year! .

2011
2011 was voor ons een cruciaal jaar.
Met trots en overtuiging delen we graag met onze lezers dat we erin geslaagd zijn in ons eerste volle jaar een stevige positie te verwerven in de markt. Gewoon door onze manier van doen en dankzij het vertrouwen van onze klanten. Niet in de laatste plaats door al die ervaren en kundige interim-managers, organisatieadviseurs en coaches die we aan ons verbonden weten. En wij geloven dat we nog beter kunnen worden!

Overpeinzing aan het einde van 2011
Om het jaar met diepzinnigheid uit te luiden confronteren we u met een nieuwe podiumgast op onze website Dr. Jan Anne Bos, theoloog en wereldverbeteraar. Een volstrekt authentiek denker.

En...
Verder in deze Nieuwsbrief een portret van Wim Pekelharing een aan ons bureau verbonden bedrijfskundige, voorbeelden van opdrachten, de nieuwe baan van Dorothee Mekkes en nog een keer de vacature bij Westfriese Bibliotheken in Bovenkarspel.

 
Nieuw op het podium van onze website: Jan Anne Bos, theoloog

Op het podium op onze website geven we mensen die ons inspireren, vaak uit een ander vak dan het onze, de kans zich te presenteren. Vanaf eind december 2011 presenteren wij u Jan Anne Bos, 1941, theoloog. Daarnaast is hij denker, wereldverbeteraar en vredesactivist.

Hij inspireert ons door zijn zoektocht naar een betere wereld en het goede in de mens, zijn volstrekt authentieke manier van denken, zijn argwaan tegen hypes en zijn radicale keuze voor geweldloosheid.

Publicaties:

  • 'Roeien voor het leven, de kerk en een nieuwe hominide', 2009, Theologische uitgeverij Narratio, ISBN 978 90 5263 930 7;
  • 'Verbeter de wereld begin bij de mens', 2011, Theologische uitgeverij Narratio, ISBN 978 90 5263 751 8;

'Ik heb de keuze voor theologie afgekeken van mijn vader. Aanvankelijk leek de studie me boeiend, later bleek het ook een geweldig vak. Het gaat over taal, over mensen en over hoe het zó fout heeft kunnen gaan. En hoe we er als mensheid iets goeds van moeten maken.'

Lees meer >


Ik wil een band met de organisatie waar ik werk, ook in kortdurende opdrachten

Wim Pekelharing, 56 jaar, bedrijfskundige, is één van de aan Van de Graaf en Verwoerd interim verbonden adviseurs / interim-managers. Wim zijn terrein is bedrijfsvoering, financiën, ICT en facilitaire diensten. Hij heeft een jarenlange ervaring als (interim)-manager en organisatieadviseur. Sinds 1990 werkt hij in de zorg, de laatste tien jaar zelfstandig gevestigd. Hij is een echte troubleshooter en wordt vaak ingehuurd in crisissituaties. Wim's carrière begon in de accountancy bij KPMG. Na een baan bij een bouwonderneming belandde hij door zijn vriendin, die in de wijkverpleging werkte, in de zorg.

Lees meer >


Vacatures

 
Ons bestand van interim managers en organisatieadviseurs

De voorbije periode zagen we wederom iemand uit ons databestand vertrekken in verband met het aanvaarden van een vaste werkkring: Dorothee Mekkes.
Zij trad recentelijk in dienst als manager thuiszorg bij Zorgbalans te Haarlem, alwaar zij is belast met de aansturing van twee zorglocaties. Wij wensen Dorothee veel succes in haar nieuwe baan! Gelukkig hebben we de afgelopen maanden ook nieuwe mensen toe kunnen voegen aan ons bestand.

 
Voorbeelden van opdrachten van Van de Graaf en Verwoerd
  • Een organisatie voor wonen, zorg en welzijn met 7 locaties vraagt Van de Graaf en Verwoerd een interim-locatiemanager voor een verpleeghuis/behandelcentrum te leveren
  • Een grote instelling in de gehandicapten en ouderen zorg vraagt ons vijf interim-verandermanagers te leveren voor de dagelijkse leiding aan diverse afdelingen en om te helpen de transitie van de oude naar een nieuwe organisatie te laten slagen.
  • Een organisatie op het gebied van Welzijn en Kinderopvang vraagt Van de Graaf en Verwoerd een interim-manager te leveren die kan helpen een aantal organisatieproblemen op te lossen.
  • Opnieuw vraagt een bibliotheek ons hen behulpzaam te zijn bij het leveren van overbruggingsmanagement ten behoeve van een van haar vestigingen.
  • Een organisatie voor wonen, zorg en welzijn vraagt Van de Graaf en Verwoerd een projectleider te leveren voor de uitvoering van het marketingbeleid.
 
   

Wij zouden het vervelend vinden als u tegen uw zin onze nieuwsbrief krijgt toegestuurd. Klik hier als u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen. U kunt zich dan uit het verzendbestand laten verwijderen.

De Van de Graaf & Verwoerd nieuwsbrief wordt verzorgd door Step by Step Design

Van de Graaf en Verwoerd interim | Reigersdreef 12 | 2959 CJ Streefkerk | Tel. 0184 689 424 | vandegraafenverwoerd.nl

 

%CONTROLREAD%